Hyppää pääsisältöön

26.3.2024

Kuva
Lomalokki eli piirretty lokkihahmo aurinkolaseissa ja lierihatussa kesäisen aurinkoisella taustalla. Kuva Emma Linna
Monipuoliset vinkit kesälomatekemiseen löytyvät jälleen Lomalokista, joka päivittyy koko kevään ajan.

Lomalokki on nyt julkaistu Jyväskylän kaupungin harrastamisen sivustolla osoitteessa: www.jyvaskyla.fi/harrastukset/lomalokki.

Lomalokista löytyy lapsille ja nuorille suunnattua toimintaa peruskoulun kesäloman ajalle Mukana on Jyväskylän kaupungin omien toimintojen lisäksi monipuolista tekemistä laajalta Jyväskylän alueen nuorisotoimijoiden verkostolta. Tarjontaa on saatu myös muilta lapsille ja nuorille toimintaa järjestäviltä tahoilta.

- Tällä hetkellä Lomalokista löytyy jo noin 50 vaihtoehtoa ja lista täydentyy koko kevään ajan, kertoo koonnista vastaava nuorisonohjaaja Rita Suhonen.
- Erityisesti alle 13-vuotiaille on tulossa monia erilaisia päiväleirejä sekä muuta ohjattua toimintaa, mutta vaihtoehtoja löytyy myös nuorisolle. Tarjonta on kirjoltaan laaja ja mukaan mahtuukin muun muassa tanssia, palloilulajeja, tiedettä, luovuutta ja pelaamista. Jos kesäloman suunnitelmia haluaa tehdä väljemmällä aikataululla, löytyy Lomalokista ideoita myös omatoimisempaan tekemiseen, vinkkaa Suhonen

Toiminnan ilmoittaminen Lomalokkiin

Lomalokkia täydennetään kesäloman alkuun saakka, joten toimintaa järjestävät tahot voivat edelleenkin ilmoittaa toimintojaan mukaan. Tarkemmat ohjeet löytyvät Lomalokki-sivustolta.

Lomalokin toteutuksesta ja ylläpidosta vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätiedot

Rita Suhonen, nuorisonohjaaja
Nuorisopalvelut / Ohjaamo Jyväskylä
rita.suhonen[a]jyvaskyla.fi
p. 050 320 5933