Hyppää pääsisältöön

22.3.2024

Kuva
Mustavalkoinen mainoskuva, jossa mies ja kitara keskellä katsoen oikealle.
Iskelmä-Finlandialla vuonna 2023 palkittu ja useaan otteeseen Emma-palkinnolla noteerattu Tuure Kilpeläinen esiintyy Jyväskylä Sinfonian solistina lauantaina 28.9.2024 Paviljongissa. PartyTuure-konsertissa kuullaan niin Kaihon Karavaanin hittejä kuin Kilpeläisen uusimman albumin voimakkaita ja raikkaita kappaleita.

Artistin laajan tuotannon helmet nousevat uusiin korkeuksiin isolle sinfoniaorkesterille sovitettuna, ja laaja äänimaailma yhdistettynä karismaattiseen ääneen ja tulkintaan lupaa kuulijoille niin musiikillisia kuin tunnepitoisia elämyksiä.

Kappaleiden sinfoniaorkesterisovituksia on ollut tekemässä alana parhaat nuoret tekijät, kuten Sampo Kasurinen, Anssi Växby, Sami Pitkämö, Antti Rissanen ja Marzi Nyman. Kapellimestarina toimii Jyväskylä Sinfoniaa jo aiemminkin johtanut Antti Rissanen.

”Yhteistyö ison orkesterin kanssa on minulle uutta, ja niinpä nämä konsertit ovat suuri askel tuntemattomaan. Odotan jännityksellä, mutta erittäin suurella innolla tulevia keikkoja yhdessä Antti Rissasen ja suomalaisten huippuorkestereiden kanssa”, Tuure Kilpeläinen kertoo.

”Tuuren kappaleet ovat vahvoja, perinteiseen käsityöhön nojaavia pop kappaleita, jotka tarjoavat sovittajalle runsaasti mahdollisuuksia käyttää orkesterin väripalettia, mutta silti aina soittavat kuin itse itseään, kommentoi puolestaan Antti Rissanen.

Konsertin lipunmyynti alkaa myöhemmin kevään aikana.  

 

Lisätietoja: 
viestintä- ja hallintopäällikkö Jenni Hakola
p. 040 064 0109 
[email protected]