Hyppää pääsisältöön

22.2.2024

Kuva
Terromanian promokuva. Kuva Valtteri Lahikainen
Jyväskylän Veturitallien Kiskoklubilla esiintyy perjantaina 23.2. kolme yhtyettä (Chaoticpain, HaloShade ja Krampus Vie) ja Megarock-tapahtumassa Tanssisali Lutakossa keskiviikkona 28.2. viisi yhtyettä (Face The Legacy, S.P.I.T, Justice Theory, Terromania ja Säätövara). Molemmat tapahtuvat ovat maksuttomia.

Kiskoklubilla esiintyvät Muuramen Kinkomaalta ponnistava ja energistä grungea soittava Chaoticpain, progevivahteista rokkia soittava HaloShade Kuopiosta ja Helsinki-Jyväskylä akselilta äkkiväärää "hulttiohumppaa" soittava Krampus Vie!.  

Soittoajat:
20:45 - Chaoticpain
19:45 - Krampus Vie!
18:45 - HaloShade

Tapahtuma alkaa tutusti ja turvallisesti klo 18.00, ovet kiinni 22.00. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Veturitallien Kahvila Kisko palvelee klubin ajan klo 21.30 saakka.

Jyväskylä Rock Academy -yhtyeitä esittelevä maksuton Megarock-tapahtuma järjestetään tauon jälkeen Tanssisali Lutakossa keskiviikkona 28.2.2024

Jyväskylän nuorisopalvelut järjestää Megarock–tapahtuman muutaman vuoden tauon jälkeen Tanssisali Lutakossa 28.2.2024. Jo kuudennen kerran järjestettävä tapahtuma on yksi osa Jyväskylä Rock Academyn toimintaa, jossa nuoret ja nuoret aikuiset opettelevat tapahtuman järjestämistä ohjaajien ja alan ammattilaisten opastuksessa. Tavoitteena on myös vahvistaa elävän musiikin keikkamahdollisuuksia nuorille bändeille ja yleisölle.

Illan aikana esiintyy viisi aiemmin Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa mukana ollutta bändiä: Face The Legacy, S.P.I.T, Justice Theory, Terromania ja Säätövara.

Tapahtuma alkaa klo 16 ja päättyy klo 22. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton - kaiken ikäiset ovat tervetulleita.  

 

Lisätiedot:

nuorisonohjaaja
Seppo Pohjolainen
[email protected]
p. 050 311 8856
 

Asiasanat: