Hyppää pääsisältöön

29.8.2023

Kuva
Terromanian promokuva. Kuva Valtteri Lahikainen
Kaliforniassa sijaitsevalle levy-yhtiölle napattu Terromania esiintyy perjantaina Veturitallien Kiskoklubilla S.P.I.T- ja Unknown Decoy -yhtyeiden kanssa.

Jyväskyläläinen metalliyhtye Terromania on solminut levytyssopimuksen yhdysvaltalaisen Ripple Music -levy-yhtiön kanssa. Yhtye on ollut mukana Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen Jyväskylä Rock Academy -toiminnassa, jossa nuoria yhtyeitä ja artisteja tuetaan monipuolisesti musiikkiuran alkutaipaleella. 
 
Yhtyeen debyyttialbumi julkaistaan 17.11.2023 ja sitä ennen yhtyeeltä julkaistaan kolme singleä. Disturbingly Beautiful -niminen single julkaistaan ensimmäiseksi 5.9.2023 kaikissa striimauspalveluissa. Terromania kertoo yhdistelevänsä metalliinsa modernin popin ja jazzin elementtejä.  

Terromanian kokoonpano: 

Julius Silvennoinen: laulu
Antti Saarinen: kitara & taustalaulu
Jyri Kuntsi: kitara & taustalaulu
Miro Siljamäki: rummut
Aleks Toppari: basso, syntetisaattori & ohjelmointi

Instagram: @terromanianusic
TikTok: @terromaniamusic
Facebook: @Terromaniaband


Terromania syksyn ensimmäisellä Kiskoklubilla  

Terromania nähdään perjantaina 1.9.2023 myös Veturitallien Kiskoklubilla, jossa esiintyvät niin ikään Jyväskylä Rock Academysta uralleen vauhtia saaneet S.P.I.T. ja Unknown Decoy. 
 
Soittoajat:
20:45 - S.P.I.T
19:45 - Terromania
18:45 - Unknown Decoy

Tapahtuma alkaa klo 18:00 ja ovet sulkeutuvat klo 22:00. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Veturitallien Kahvila Kisko palvelee klubin ajan klo 21:30 saakka.

Jyväskylä Rock Academy

Nuorten yhtyeiden ja artistien opastusta sekä valmennusta tarjoava Jyväskylä Rock Academy -toiminta alkoi syksyllä 2014. Suomen huippumuusikot ja musiikkialan ammattilaiset opastavat Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen musiikkiin erikoistuneiden työntekijöiden kanssa Jyväskylä Rock Academyn artisteja. Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ylläpitämän Jyväskylä Rock Academyn toimintamalli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

Kuva: Diltteri

Lisätiedot:
Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja, Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 311 8856