Hyppää pääsisältöön
Kuva
Soitinrakentaja esittelee tuotteitaan Veturitallien Musamessuilla vuonna 2018. Kuva Esa Linna
Pääsisältö

Nuorten ryhmien tilahaku käynnissä

Veturitallien tilahaku nuorten omatoimisille ryhmille lukuvuodelle 2024-25 on käynnissä 7.6.-23.6. Täytä hakulomake, mikäli tarvitset tilaa nuorten omalle toiminnalle. Lomakkeesta näkyy tarkemmin millaisia tiloja on tarjolla. Voit myös tutustua nettisivuillamme tilojemme esittelyyn.

Tilat ovat tarkoitettu 13-29v. nuorten ja nuorten aikuisten käyttöön. Yli puolet ryhmästä täytyy olla alle 29-vuotiaita, jotta tilat ovat käytössä ilmaiseksi. Etusijalla tilan käyttöön saamisessa ovat nuoret, mutta mikäli tiloihin jää vapaata tilaa, niin voimme vuokrata tiloja ryhmille, joissa nuoria on vähemmän. Mikäli nuoria (13-29v.) on vähemmän ryhmän toiminnassa, niin tilan käytöstä peritään vuokrahinnaston mukainen maksu.

Veturitallien nuorisotilan kesän aukiolot

Veturitallien nuorisotila on kesällä avoinna 4.7. asti pääosin maanantaista perjantaihin klo 14-20. Muutamia poikkeuksia toki mukaan mahtuu. Seuraa meidän Instagram tai facebook tiliä, niin pysyt mukana poikkeuksista. Olemme myös avoinna 29.7-2.8. klo 14-20. Elokuussa avaamme ovemme maanantaina 12.8. normaalilla aukioloilla.

Veturitallien nuorisotila siis suljettu 5.7.-28.7. ja 5.-9.8. Nähdään talleilla!

Kesän Taidetorstait

Toukokuun viimeisessä taidetorstaissa 30.5. klo 16.30-19.30 tutustutaan uuteen tekniikkaan akryylimaalien kanssa. Tehdään ns. valutustaidetta (acryl pouring), jossa maalia valutetaan maalauspohjalle ja maalin annetaan levitä itsekseen tai leviämistä voidaan myös auttaa eri tavoin.

Kesäkuun ensimmäisessä taidetorstaissa 6.6. klo 17-19.30 (huomioi myöhäisempi aloitusaika) koristellaan kangaskasseja erilaisilla menetelmillä. 14.6. vuorossa on musiikkimaalausta, jossa annetaan musiikin ohjata siveltimen kulkua. 20.6. taidetorstai on normaalia lyhkäisempi nuorisotilan aikaisemman sulkemisen vuoksi eli klo 16-18 (huomioi aikaisempi aloitus ja lopetus) Silloin kokeilemme maalata kahvilla. Kesän viimeisessä taidetorstaissa 27.6. teemme vesiväritöitä käyttäen hyväksi luonnosta kerättyjä kasveja ja muita materiaaleja.

Taidetorstait jatkuvat taas syksyllä 15.8. alkaen. Nyt onkin hyvää aikaa kertoa meille, että mitä haluaisit tehdä ensi lukukautena taidetorstaissa. Täytä lomake netissä tai tule kertomaan meille paikanpäälle Veturitallien nuorisotilaan.

Tervetuloa Veturitalleille taiteilemaan!

Seuraa somesta Veturitallien ajankohtaisia tapahtumia

Facebook: @VeturitallitJyväskylä

Instagram: @veturitallit

Asiasanat:  
veturitallit
nuorisotyö