Hyppää pääsisältöön
Kuva
Soitinrakentaja esittelee tuotteitaan Veturitallien Musamessuilla vuonna 2018. Kuva Esa Linna
Pääsisältö

Rokkikuoro etsii laulajia Veturitalleilla

Stem of Rock-kuoro etsii laulamisesta ja musiikista kiinnostuneita 16–29-vuotiaita nuoria joukkoonsa. Kuoroon ei ole laulukokeita eivätkä kuorolaiset tarvitse nuotinlukutaitoa tai aiempaa kokemusta. Ohjelmisto poikkeaa perinteisestä kuoromusiikista. 

- Riveissämme pääset vaikuttamaan myös itse siihen, minkälaisia kappaleita työstämme. Tulet kehittymään laulajana sekä yksilönä, että ryhmässä. Stem of Rockissa stemmalaulu tulee varmasti tutuksi, kertovat kuoroa johtava muusikon ammattiin opiskeleva Vilhelmiina Sävelkorpi sekä pitkän linjan musiikkikonkari ja nuorisonohjaaja Seppo Pohjolainen.

Sävelkorpi on itse aiemmin laulanut RockAll-kuorossa, jonka johtajana Pohjolainen toimi. RockAII sai alkunsa vuonna 2009, kun Kulttuuriklubi Siperia yhdessä Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden kanssa asettui kuoron taustatueksi. RockAll-kuoro toimi kymmenen vuoden ajan aina vuoteen 2019 saakka.

Stem of Rock -kuoro kokoontuu Veturitalleilla Siperian tilassa 6.2. alkaen klo 18–20.

Ilmoittautumiset:
nuorisonohjaaja, Seppo Pohjolainen, p. 050 311 8856, seppo.pohjolainen(at)jyvaskyla.fi
muusikko, Vilhelmiina Sävelkorpi, p. 044 983 2716 (viestit), miinakaro(at)gmail.com

Helmikuun Kiskoklubi

Kiskoklubilla rokataan taas perjantaina 23.2. Lavalle nousevat Chaoticpain, Krampus Vie! ja HaloShade. Lisää tietoa ja tarkemmat soittoajat.

Tapahtuma alkaa klo 18.00 ja ovet sulkeutuvat klo 22.00. Kahvila Kisko palvelee klo 21.00 saakka. Tilaisuus on ilmainen, päihteetön ja ikärajaton. Kaikki sisääntulijat puhallutetaan ovella alkometrillä.

Neuleilta keskiviikkoisin

Veturitallien nuorisotilassa on kevään ajan keskiviikkoisin klo 17-19 neuleilta. Ensimmäinen kerta on 24.1. Luvassa on rentoa yhdessä oloa, juttelua ja tietenkin neulomista. Toki myös virkkaajat ja kirjontatöiden tekijät ovat tervetulleita mukaan. Mukana nuorisonohjaaja, joka on innokas neulomisen harrastaja. 

Nappaa siis keskeneräinen käsityösi mukaan ja kirmaa Veturitalleille! Lue lisää tapahtumasta

Lisätietoja: minna.huolman(at)jyvaskyla.fi

Taidetorstait alkavat

Torstaina 18.1. jatkuvat Veturitallien nuorisotilassa Taidetorstain toiminnot. Ensimmäisellä kerralla tehdään sokerimaalausta ja 25.1. vuorossa olisi saippuakuplamaalaus. Helmikuulle suunnitteilla olisi makramea, kutistemuovia, hedelmäpainantaa ja paperimosaiikkia. Lue lisää tietoa taidetorstaista. Tervetuloa mukaan!

Jos sinulla on mielessäsi jotain mitä haluaisit kokeilla Taidetorstaissa, niin kerro siitä Veturitallien ohjaajille. Kevään suunnitelmiin mahtuu vielä uusia ideoita. Jos et pääse paikanpäälle kertomaan, niin laita meille sähköpostia osoitteeseen veturitallit(at)jyvaskyla.fi tai täytä lomake. Samalla lomakkeella voit myös antaa meille palautetta.

Pöytäroolipeli- ja lautapelikerho

Pöytäroolipeli- ja lautapelikerho Oikeat nopat aloittaa Veturitalleilla ystävänpäivänä. Tapaamiset jatkuvat joka toinen keskiviikko klo 15.30-19.30. Avoin kerho sisältää ohjattua roolipelaamista, sekä lautapelejä. Mahdollisia Roolipelejä ovat: Cyberpunk RED, Call of Cthulhu, Blade Runner: The Tabletop Roleplaying Game.

Kohtasit siis Replicantteja futuristisen Los Angelesin kaduilla, kromattuja roistoja dystooppisessa Night Cityssa tai mieltä värisyttäviä kauhuja Arkhamin kaduilla Oikeat Nopat! - kerho tulee varmasti tarjoamaan sinulle jotain tekemistä. Vaihtoehtoisesti kerhossa voidaan myös ohjatusti pelata perinteisempiä lautapelejä.

Pöytäroolipelit: 15-29 vuotiaat
Lautapelit: 13-29 vuotiaat
Aloituspäivä 14.2.2024

Lisätiedot:
Markus Puttonen
markus.puttonen(at)jyvaskyla.fi 

Seuraa somesta Veturitallien ajankohtaisia tapahtumia

Facebook: @VeturitallitJyväskylä

Instagram: @veturitallit

Asiasanat:  
veturitallit
nuorisotyö