Hyppää pääsisältöön

10.5.2024

Kuva
tila, jossa pöytiä ja tuolia sekä esiintymislava, sohvia ja biljardipöytä. Kuva Minna Huolman
Jyväskylän Veturitalleilla järjestetään nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu Aistiystävällinen Disco, jossa on huomioitu aistiystävällisyys esimerkiksi valaistuksessa ja äänenvoimakkuudessa.

Perjantaina 17.5.2023 Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6), järjestetään nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu Aistiystävällinen Disco. Ohjelmassa on lisäksi karaokea, peliturnaus, soitinpaja, disco ja livemusiikkia aistiystävällisesti.

Tapahtumassa on huomioitu aistiystävällisyys muun muassa valaistuksessa ja äänenvoimakkuudessa. Lisäksi järjestäjät toivovat osallistujien saapuvan paikalle tuoksuttomana.

Jyväskylän Veturitallien ovet aukeavat kello 16. Ohjelma on ajoitettu aikavälille 17–20. Livemusiikki alkaa klo 19 ja Kiskoklubin lavalla esiintyvät Pikku Kipinä ja Vladi. Veturitalleilla on mahdollista viettää discon jälkeen aikaa aina klo 22 asti.

Aistiystävällinen Disco toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Keski-Suomen Kehitysvammaisten Tuki ry:n kanssa. Päihteettömään ja maksuttomaan tapahtumaan ovat tervetulleita 13–29-vuotiaat.

Kahvila Kisko on avoinna tapahtuman aikana klo 16–21.

Lisätietoja:

Seppo Pohjolainen
nuorisonohjaaja
p. 050 311 8856
[email protected]

Asiasanat: