Hyppää pääsisältöön

19.4.2024

Kuva
Lost Society -yhtyeen promokuva, yhtyeen jäsenet istuvat sohvalla ja lattialla. Kuva Lost Society
Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) järjestetään lauantaina 1.6. kello 17–23 School’s Out -tapahtuma, joka on päihteetön vaihtoehto 13–29-vuotiaille koulunsa päättäneille nuorille ja nuorille aikuisille. Maksuttoman tapahtuman pääesiintyjänä nähdään maailmallakin mainetta niittänyt metallibändi Lost Society.

Lost Society on Jyväskylässä vuonna 2010 perustettu yhtye, joka on julkaissut viisi studioalbumia, joista tuorein on vuonna 2022 julkaistu If the Sky Came Down. Lost Society on vuosien varrella kiertänyt muun muassa Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä esiintynyt lukuisilla isoilla festivaaleilla.

- On todella hienoa, että saamme Lost Societyn esiintymään Jyväskylän Veturitalleille. Meiltä on toivottu jo pidempään tunnetujen bändien keikkoja ja mukavaa, että voimme nyt sellaisen tarjota, kertoo kulttuurituottaja Miia Lyyra.

Lavan lämmittelee S.P.I.T, ohjelmassa myös pihapelejä ja grillailua

Kuva
S.P.I.T -yhtyeen promokuva. Kuva Iitu Purhonen

 

School’s Outissa Lost Societyn lisäksi esiintymään nousee jyväskyläläinen rockbändi S.P.I.T. Orkesteri on saanut vaikutteita muun muassa Motörheadilta, Mötley Cruelta ja The 69 Eyesiltä. Bändin musiikkia on soitettu useilla radiokanavilla ja mm. YleX on luonnehtinut bändiä energiseksi ja törkeäksi. S.P.I.T tarjoilee yleisölle rajun ja viihdyttävän shown.

Musiikin kuuntelun lisäksi lauantaina voi viettää aikaa Veturitallien muiden aktiviteettien parissa. Ohjelmassa on muun muassa videopeliturnauksia, grillailua ja pihapelien pelaamista. Lisäksi omia laulutaitojaan päästään esittelemään karaokehuoneessa.

Tapahtumaan sisäänpääsy maksuttomalla rannekkeella

Päihteettömään tapahtumaan mahtuu mukaan 260 nuorta. School’s Outiin oikeuttavien rannekkeiden jako aloitetaan 1.6. kello 15 alkaen Jyväskylän Veturitallien pihassa sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. 

Jokaisen tapahtumakävijän on haettava ranneke itse. Rannekkeita ei voi varata ennakkoon. Tarvittaessa kävijän on voitava todistaa oma ikänsä esimerkiksi Kela-, henkilö- tai ajokortilla tai muulla vastaavalla kortilla, josta ikä käy ilmi. Tapahtumassa on puhallutus.

School’s Out aikataulu

klo 15 Tapahtuman rannekkeiden jako alkaa

klo 17 Ovet auki

klo 17–19.30 Ohjelmaa Veturitallien sisä- ja ulkoalueella

klo 19.30 S.P.I.T

klo 21 Lost Society

klo 23 Tapahtuma päättyy

Lisätietoja tapahtumasta Jyväskylän Veturitallien verkkosivuilta.


S.P.I.T-kuva: Iitu Purhonen

Lisätietoja

Seppo Pohjolainen, nuorisonohjaaja
p. 050 311 4856
[email protected]

Elias Suhonen, nuorisotilaohjaaja
p. 050 311 8518
[email protected]

Miia Lyyra, kulttuurituottaja
p. 046 922 5990
[email protected]

Asiasanat: