Hyppää pääsisältöön

14.11.2023

Kuva
Becca McHaffien ottama kuvapankkikuva vintagevaaterekistä, jonka vaatteita henkilö selaa. Kuva Unsplash
Nuoret ja nuoret aikuisevat voivat myydä maksuttomasti vaatteita Vintagetorilla, mutta myyjät vastaavat itse kaikista maksutapahtumien tekemisestä.

Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) järjestetään lauantaina 2.12. kello 12–15 Veturitallien Vintagetori, jossa nuoret ja nuoret aikuiset pääsevät myymään, ihastelemaan ja ostamaan vintage- sekä second hand -vaatteita - eli käytettyjä tai vanhoja vaatteita. Vintagetorin tarkoituksena on antaa nuorille mahdollisuus myydä maksuttomasti vaatteitaan ja antaa näin vanhoille vaatteille uusi elämä seuraavan käyttäjän toimesta.

- Meille on tullut toivetta second hand - tai kirpputorien järjestämisestä Jyväskylän Veturitalleilla. Toiveiden takana on nuorten kasvanut innostus second hand -tuotteisiin, vintage-vaatteisiin sekä halu kierrättää tavalla tai toisella vanhaa itselleen tarpeetonta uusiokäyttöön. Mahtavaa, että Vintagetori saadaan nyt järjestettyä ensimmäistä kertaa Veturitallien historiassa, kertovat nuorisotilaohjaaja Elias Suhonen ja kulttuurituottaja Miia Lyyra.

Maksuttomia myyntipaikkoja on tarjolla 14 kappaletta ja niitä voi varata etukäteen sähköpostitse nuorisotilaohjaaja Elias Suhoselta. Myyntipaikan pitäjä vastaa itse kaikista maksutapahtumien tekemisestä myyntitilanteissa.

Tapahtuma on yleisölle maksuton, ikärajaton ja päihteetön. 
 

Lisätiedot:
 
Elias Suhonen
nuorisotilaohjaaja
elias.suhonen@jyvaskyla.fi
p. 050 3118518

Miia Lyyra
kulttuurituottaja
miia.lyyra@jyvaskyla.fi
p. 046 922 5990
 

Asiasanat: