Hyppää pääsisältöön

3.11.2022

Kuva
Kuvassa on pelitilassa olevien tietokoneiden pelipaikista. Kuva on tumma, jossa tietokoneiden näytöt yhdessä ledinauhojen kanssa luo tunnelmaa tilaan.

Jyväskylän Veturitallien 10-vuotisen kulttuurisen nuorisotoimintaa juhlistetaan 10V LAN-Party -verkkopelitapahtumassa. Tapahtuma kestää viikonlopun 11.-13.11.2022 ja osallistujat voivat halutessaan yöpyä Veturitalleilla. 

Verkkopelitapahtuman eli lanin tarkoituksena on koota saman henkisiä, tietotekniikasta, pelaamisesta ja hauskanpidosta kiinnostuneita nuoria samaan paikkaan. Jokainen osallistuja tuo oman tietokoneen tai pelikonsolin mukanaan. Ensimmäiset 40 ilmoittautunutta pääsee osallistumaan tapahtumaan. 
-    Laneilla pelataan ja puuhastellaan koneella samaan tapaan kuin kotonakin, mutta isommassa porukassa. Kisailun myötä hauskuus kasvaa moninkertaiseksi, kertoo digitaalisen nuorisotyön ohjaaja Kimmo Ylinen.

Tapahtuman alaikäraja on 13 vuotta. Alaikäisen on tuotava huoltajan allekirjoittama suostumus mukanaan osallistuakseen tapahtumaan.

10V LAN-Party -verkkopelitapahtuma on maksuton, päihteetön ja paikalla on aina vähintään yksi työntekijä valvomassa. Osallistujat tuovat mukanaan omat pelivälineet ja verkkokaapelin. Tapahtumassa on mahdollisuus yöpyä, johon kannattaa varautua esimerkiksi makuupussilla ja alustalla. Tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.  
 
Tapahtumaan ilmoittautuminen verkkolomakkeella 9.11. klo 23.59 asti.  
 

Lisätietoja: 

Kimmo Ylinen
nuorisonohjaaja
digitaalinen nuorisotyö
p. 050 5675367
kimmo.ylinen@jyvaskyla.fi

Markus Pitkänen
nuorisotilaohjaaja
p. 0505186745
markus.pitkanen@jyvaskyla.fi