Hyppää pääsisältöön

31.10.2022

Kuva
Rort-yhtyeen jäsenet hymyilevät ja irvistelevät kameralle leimuavan grillin vieressä. Kuva Anne Kalliola

Jyväskylä Rock Academy -toiminnassa oleva metalliyhtye Rort juhlistaa Delirium-debyyttisingleään, joka julkaistaan suoratoistopalvelussa sekä YouTubessa musiikkivideona 4.11.2022. Samana iltana yhtye esiintyy tamperelaisen Lastout-yhtyeen kanssa Veturitallien Kiskoklubilla. 

-    Delirium kertoo juhlimisen ja grillailun iloista kesäisissä tunnelmissa. Mukaansatempaava juhlatunnelma ja kappaleen keveä onnellisuuden sävy saattavat kuuntelijan houretilaan. Näissä virheettömän täydellisissä grillijuhlissa mikään ei voi mennä pieleen, Rort riemuitsee. Rortissa vaikuttavat Aaro Mikkonen, Remu Kalliola, Pirkka Keinänen ja Pyry Manninen. 

Kuva
Rort: Delirium -singlen kansikuva, jossa taiteellinen eläinhahmo. Kuva Jyväskylä Rock Academy

Delirium-kappaleen on sanoittanut Remu Kalliola ja sävellyksen takana ovat Aaro Mikkonen, Remu Kalliola ja Teemu Liekkala. Sovituksesta vastaa koko yhtye singlen äänittäneen ja miksanneen Liekkalan kanssa. Kappaleen musiikkivideo on Eero Vehniäisen käsialaa. Rort: Delirium on Jyväskylän kaupungin Jyväskylä Rock Academy -toiminnan ja Teemu Liekkalan tuotantoa. 

Kiskoklubilla Rortia lämmittelee tamperelainen Lastout

Perjantaina 4.11. järjestettävällä Veturitallien Kiskoklubilla esiintyy samana iltana myös nuori tamperelainen yhtye Lastout, joka yhdistelee raskaita riffejä ja tarttuvia melodioita. Ovet avautuvat Veturitalleille perjantaina klo 16:00. 

Soittoajat:
19:30 – Lastout
20:30 - Rort

Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Veturitallien Kahvila Kisko palvelee klubin ajan klo 21:30 saakka ja tapahtuma päättyy klo 22:00.

Jyväskylä Rock Academy

Jyväskylä Rock Academy on Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen toimintaa, jossa tarjotaan ammattimaista ja kattavaa opastusta ja valmennusta nuorille yhtyeille ja artisteille. Toimintaa koordinoidaan nuorten taidetyöpajan Vola-bändipajassa.

Rortin kuva: Anne Kalliola

Lisätiedot:

Seppo Pohjolainen
työvalmentaja
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 311 8856
seppo.pohjolainen@jyvaskyla.fi