Hyppää pääsisältöön

19.10.2022

Kuva
Sormet MIDI-koskettimilla. Kuva Esa Linna

Jyväskylän Veturitalleilla järjestettävissä G SongLabin biisipajoissa 28. – 29.10. nuoret pääsevät tekemään omia biisejä yhdessä muiden nuorten sekä leiriä ohjaavien ammattilaisten kanssa. Biisipajassa ei tarvita aiempaa kokemusta biisinkirjoituksesta. Pajat järjestetään perjantaina 28.10. klo 16-20 ja lauantaina 29.10. 12-18. 

Pajojen ohjaajat Emilia Lindblom ja Tinja Pärnänen antavat ohjeet, mistä aloittaa ja miten jatkaa biisintekoa myös itsenäisesti. 

-    Biisinteossa alkuun pääsee pelkällä kirjoitustaidolla, sanoo GSL:n ohjaaja Tinja Pärnänen.

Ilmoittautuminen G Songlabin verkkosivuilla: https://www.gsonglab.fi/#ilmoittaudu

G Songlab -biisipajat järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelujen ja Jyväskylä Rock Academy -toiminnan kanssa.

Pajojen taustalla G Songlab -hanke

G SongLab on uusi, kaikille oman musiikin tekemisestä kiinnostuneille nuorille avoin ja maksuton biisipajamalli, joka tarjoaa puitteet säveltää, sanoittaa ja tuottaa omaa musiikkia yhdessä toisten kanssa. G SongLab tukee nuorten omaehtoista taiteen tekemistä, keskinäistä yhteistyötä ja vertaisoppimista sekä verkostoitumista toisten oman musiikin tekemisestä kiinnostuneiden nuorten kanssa. 

G SongLab rakentaa sektorirajoja ylittävää yhteistyötä ja verkostoja taiteen perusopetuksen, nuorisotyön, kansalaisopistojen ja kirjastojen välillä taidekasvatuksen saavutettavuuden parantamiseksi nuorten keskuudessa. Hankkeessa tuotetaan myös tutkimustietoa ja tehdään yhteistyötä monialaisten tutkimushankkeiden kanssa. 

Biisipajat järjestää Tiedonjulkistamisen kulttuuritehdas, Genelec Oy sekä Taideyliopisto yhteistyössä paikallisten nuorisopalvelujen, kirjastojen sekä musiikkiopistojen kanssa. 
  
 

Lisätiedot: 

Seppo Pohjolainen 
työvalmentaja 
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut 
p. 050 311 8856 
seppo.pohjolainen@jyvaskyla.fi