Hyppää pääsisältöön

7.1.2022

Puistokatu muutetaan autoliikenteen osalta yksisuuntaiseksi Ainonkadun ja Puutarhakadun välillä tiistaista 11.1. alkaen. Kiertotie Rajakadun suunnasta keskustan suuntaan kulkee reitillä Puutarhakatu – Kalervonkatu – Ainonkatu. Liikennejärjestely on voimassa maaliskuulle saakka.
Kuva
Risteysalue, jossa etualalla auto ja taka-alalla kerrostaloja

 

Työt Puistokadulla ovat edenneet uuteen vaiheeseen. Välillä Ainonkatu-Yrjönkatu tehdään talvityönä Alva Yhtiöt Oy:n vesihuolto- ja kaukolämpötöitä ja samassa yhteydessä ajoradan rakennekerrosten rakennustöitä. Töiden vuoksi liikennejärjestelyihin tulee muutoksia.

Kuva
Kartta Puistokadun yksisuuntaisesta osuudesta ja kiertoreitistä

 

Yrjönkadun risteyksen kohdalla liikennejärjestelyt muuttuvat töiden etenemisen mukaan. Ensimmäisessä vaiheessa Kalervonkadun suunnasta ei pääse Puistokadulle vesihuoltokaivannon vuoksi.  Yrjönkadun toisella puolella risteys toimii siten, että Yliopistonkadun suunnasta pääsee kääntymään oikealle Ilmarisenkadun suuntaan ja Yrjönkadulta pääsee kääntymään Rajakadun suuntaan.

Puistokatua jalan ja pyörällä kadun molemmin puolin 

Jalankulku ja pyöräily on toistaiseksi mahdollista Puistokadun molemmilla puolilla Puistotorinpuiston kohtaa lukuun ottamatta. Työt Yrjönkadun kohdalla aiheuttavat joitakin suojateiden paikkojen siirtoja. Puistokadun pyöräteillä on työmaan ajan kaksisuuntainen liikenne. Puistokadun linja-autopysäkit ovat edelleen poissa käytöstä.

 

Lisätiedot:
 

Työmaapäällikkö Teemu Liukkonen
Oteran Oy
p. 050 382 3294
teemu.liukkonen[at]oteran.fi
 

Kaupunginosa: