Muuta ryhmätoimintaa

Nuorten äitien tiistaitapaaminen - Avoin ryhmä

Nuorten äitien tiistaitapaamiset klo 10 - 12 ovat avoin kohtaamispaikka alle 24-vuotiaille nuorille äideille alle 1-vuotiaine lapsineen sekä äidiksi tuleville. Paikalle voi tulla tapaamaan muita nuoria äitejä ja juttelemaan kahvittelun merkeissä. Höyry-tilassa kokoontuva ryhmä on avoin – mukaan voi tulla silloin kun haluaa, ehtii ja jaksaa. Tapaamisten sisältö muodostuu äitien toiveista.  

Sisi Majitu

Afrikkalaislähtöistä tanssia, musiikkia, lyhytkursseja, esityksiä, tapahtumia ja taidetta tekevä Sisi Majitun esiintyvä ryhmä treenaa perjantaisin Veturitallien Siperian päädyssä klo 17.00-19.00. Uusia tanssijoita tai rummuttujia mahtuu mukaan. Tiedustelut sisimajitu(at)gmail.com

Jyväskylän anime- ja mangaseura Tsukiai

Tsukiai tarjoaa piristystä arkeenne Tsukiai-iltojen muodossa. Miitteihin on mukava tulla rentoutumaan keskustelun, piirtelyn, lautapelien ja muiden sosiaalisten aktiviteettien parissa. Mukaan voi tulla koska vaan ja jäseneksi liittyä niin halutessaan. Tsukiai-illat Veturitallien Kiskon päädyssä (Höyryssä tai Hytissä) torstaisin klo 16-20.