Hyppää pääsisältöön
Kuva
Smash Bros Nintendo -peliryhmä Veturitalleilla pelikonsoleiden ääressä

Smash Bros Nintendo -peliryhmä

Maanantaisin tämä ryhmä kokoontuu meillä Höyry-tilassa klo 16-20. Tässäpä hieman avausta ryhmässä toimivan Kasperin kertomana:

"Smash Bros. weeklyt ovat viikoittainen pelitapahtuma, jossa pelataan Super Smash Bros. -sarjan pelejä. Pääasiassa pelataan Super Smash Bros. Ultimatea sekä Meleetä ja joskus vähän muutakin. Painotuksemme on kilpailullisessa pelaamisessa yleisten turnaussääntöjen mukaisesti, mutta tästä huolimatta meininki on rentoa ja tavoitteena pitää hauskaa. Kävijöiden taitotaso vaihtelee turnauskonkareista aloittelijoihin, joten kenelle tahansa löytyy sopivaa peliseuraa. Autamme mielellämme uusia pelaajia lajin alkuun. Mukaan on suositeltavaa ottaa oma ohjain (esim. Gamecube-ohjain, Switch Pro Controller, Joy-Conit tms.), mutta varaohjaimiakin löytyy yleensä. Pelikonsolin peleineen voi myös halutessaan tuoda."

Kuva
Peliryhmä pelaamassa konsolipelejä pitkän pöydän äärellä

Nuorisovaltuusto

Tiistai-iltaisin talossamme kokoontuu nuorisovaltuusto eli tuttavallisemmin nuva klo 16-20.

Jyväskylän anime- ja mangaseura Tsukiai

Tsukiai-illat Veturitallien Höyryssä torstaisin klo 16-20. Heidän tarinansa on piakkoin tulossa. :) Tsukiai tarjoaa piristystä arkeenne Tsukiai-iltojen muodossa. Miitteihin on mukava tulla rentoutumaan keskustelun, piirtelyn, lautapelien ja muiden sosiaalisten aktiviteettien parissa. Mukaan voi tulla koska vaan ja jäseneksi liittyä niin halutessaan.

Kuva
Tsukiai-ryhmä Veturitalleilla, henkilö leikkaa kakkua

K-pop tanssiryhmä

Tämä suljettu ryhmä kokoontuu aina perjantaisin. Näin he ovat raapustaneet kuvausta omasta toiminnastaan:

"Heissan! Olemme K-pop tanssiryhmä HANA(??=Kukka) ja toistaiseksi toimimme viiden hengen kokoonpanolla. Olemme kaikki innokkaita tanssijoita ja K-popin kuuntelijoita, joten mikä olisikaan parempi tapa yhdistää mielenkiinnonkohteemme ja toisemme, kuin tekemällä kivaa yhdessä? Ryhmän pääajatus on se, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja panostamme siihen, että kaikilla on hyvä olla ryhmässä. "Ryhmäläinen ei ole harrasteväline, vaan harrastekaveri". 

HANA on yhä nuori tanssiryhmä niin jäsenten kuin itse ryhmänkin iältä, muttemme anna numeroiden määritellä taitojamme. Kiikarissa on suuria unelmia, joita tavoittaaksemme teemme todella kovasti töitä niin ryhmänä kuin yksilöinäkin. Tällä hetkellä suuntana on ensi syksynä järjestettävä vuotuinen KDC, jonka finaalissa yksi meistä on jo kerran ollut kisaamassa. Mutta kuka tietää, mitä muuta tässä vajaan vuoden aikana ehtii tapahtumaan ennen tuota kilpailua. Huhujen mukaan meidät voisi nimittäin nähdä esiintymislavalla jo tammikuussa ?"

Sisi Majitu

Afrikkalaislähtöistä tanssia, musiikkia, lyhytkursseja, esityksiä, tapahtumia ja taidetta tekevä Sisi Majitun esiintyvä ryhmä treenaa perjantaisin Veturitallien Siperian päädyssä klo 17-19. Uusia tanssijoita tai rummuttujia mahtuu mukaan.

Tiedustelut: sisimajitu(at)gmail.com

Turrit

Turrit kookontuvat meillä joka kuun ensimmäinen torstai Hytti-tilassa klo 17-19. Tällaista siellä tapahtuu silloin:

"Turrimiitti on matalan kynnyksen tapaaminen jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina, jossa on mahdollisuus tutustua muihin harrastajiin ja vaihtaa kuulumisia.

Turrius on internetissä syntynyt alakulttuuri, jonka keskiössä ovat ihmismäiset eläimet (tai eläimen näköiset ihmiset, sinä päätät). Tyypillisin ilmentymä turriudesta on oma hahmo (fursona), jolla edustetaan itseään yhteisössä. Harrastuksen sisältö on painottunut luovuuteen ja osaamiseen mm. kuvataiteen, tarinoiden, asustuksien ja performanssin muodoissa, tyyli on vapaa."