Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kiskotilan etuosakuvattuna mikserin takaa. Kuva Kimmo Ylinen

Talomme on auki ti-to klo 14-20

Tervetuloa uudet ja vanhat nuoret ja nuoret aikuiset (13-29v.) viettämään aikaa, pelaamaan, höpisemään kahvin, teen tai virvoitusjuoman äärellä. Veturitalleilla on myös mahdollisuuksia omaehtoiselle ja ohjatulle harrastustoiminnalle.  

Uudet ideat ja ryhmät ovat lämpöisesti tervetulleita! Nuorisonohjaajille voit halutessasi ehdottaa uutta toimintaa. Kerro ideastasi paikan päällä tai laita mailia tulemaan: veturitallit@jyvaskyla.fi.

Talomme ja sen pihapiiri on päihteetön sekä tupakkatuotteeton.

Veturitalleilla voit aukioloaikoina pelata pöytäjalkapalloa, biljardia, pingistä, lautapelejä ja videopelejä uudistetussa pelitilassa 12 huippuluokan pelitietokoneella sekä VR-laseilla.

Käy myös katsomassa Veturitallien esittelyvideo.

Kuva
Kiskotila ilman ihmisiä. Kuva Kimmo Ylinen

Taidetorstai

Veturitalleilla harrastetaan torstaisin taidetta klo 16.30-19.30. Se on tarkoitettu kaikille taiteen tekemisestä ja kädentaidoista kiinnostuneille nuorille (13-29v.). Taidetorstai toimii tilojen aukiolojen yhteydessä eikä vaadi erillistä ilmoittautumista. Seuraa Instagram tai Facebook sivuilla, mitä tehdään taidetorstaissa. Meille voi myös jatkuvasti ehdottaa uusia juttuja, mitä voisimme tehdä. Tervetuloa kokeilemaan kerraksi tai olemaan koko lukuvuosi matkassa mukana.

Iltakahvila

Iltakahviloita järjestetään Veturitalleilla 1-2 kertaa kuussa. Talo on auki iltakahvila päivinä klo 16-22. Kahviloissa voi olla erilaisia teemoja, joista ilmoitamme aina lähempänä ajankohtaa! Tulkaahan moikkaamaan meitä!

Syksyn iltakahvila päivät:

  • la 1.10. Huom! tila auki klo 14-20
  • pe 14.10. Halloween teema
  • pe 18.11.
  • pe 16.12.

Kiskoklubit

Veturitallien perinteiset Kiskoklubit järjestetään kerran kuussa perjantaisin klo 18-22. Esiintyjinä nähdään nuoria nousevia artisteja ja yhtyeitä. Illat ovat kaikille avoimia, maksuttomia ja päihteettömiä.

Syksyn Kiskoklubi päivät:

  • pe 9.9.
  • pe 30.9. Jarkko Martikainen, Nervous Buffalo String Band ja The Hikers
  • pe 4.11.
  • pe 2.12.

Kahvila Kisko

Kahvila Kisko avoinna ti-to 14-19.30. Tarjolla kahvin, teen ja virvokkeiden lisäksi herkullisia leivonnaisia ja pientä purtavaa. Tiloilla on esteetön kulku. Käy tutustumassa Kahvila Kiskon Instagram sivuihin ja seuraa sitä.

Kuva

 

Lisätiedot:
puh. 050 5226 757
veturitallit(at)jyvaskyla.fi

Kaupunginosa: