Tapahtumia

Kiskoklubi Pe 22.11.

Seuraavalla Kiskoklubilla nähdään huikeat yli 500 keikkaa tehnyt tamperelainen suomirockyhtye KORMUS, energinen suomirockia, funkia ja punkia yhdistelevä SÄÄTÖVARA Jyväskylästä ja Vaasalainen ahkerasti Suomen klubeja kiertänyt suomirockyhtye PRINSSI ROHKEA & ERÄMAAN ROTAT.

Soittoajat:
20:45: Kormus
19:45: Säätövara
18:45: Prinssi Rohkea & Erämaan Rotat

Ovet auki klo 18.00, ovet kiinni 22.00. Tapahtuma on ilmainen, päihteetön ja ikärajaton. Tervetuloa!

 

United World College -infotilaisuus ma 25.11. klo 17-19

 

Suomen UWC-yhdistys esittelee United World College -liikettä, keskustelee UWC:n hakuprosessista sekä vastaa nouseviin kysymyksiin. Osallistujien on lisäksi mahdollista kuulla tarkemmin opiskelukokemuksista UWC-koulujen alumneilta.

Tilaisuus on suunnattu pääasiassa 9.-luokkalaisille ja lukion ensimmäisen vuoden opiskelijoille, mutta myös huoltajat, opinto-ohjaajat ja muut nuorten parissa työskentelevät ovat tervetulleita osallistumaan. Osallistujille tarjotaan kahvia, teetä ja mehua.

Infontilaisuuden organisoinnista vastaa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluilla toimiva Nuorten Jyväskylä.

Lisätietoa tapahtumasta: https://nuorten.jyvaskyla.fi/luotettavaatietoa tai rita.suhonen@jyvaskyla.fi / 050 320 5933

Lisätietoa UWC-liikkeestä: www.uwc.fi

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/788838724861439/

 

Peli-ilta 29.11. klo 16.00 alkaen

Peliperjantai -tapahtumassa pääset pelaamaan ja tutustumaan erilaisiin peleihin mm. konsolipeleistä pöytäroolipeleihin. Luvassa on myös turnauksia ja pientä naposteltavaa! Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille.

 

Rumpupaja 3.12. klo 16.00 alkaen

Samin afrobrasilialaisten rytmien työpaja on avoin kaikille lähtötasosta riippumatta. Sessioiden aikana saadaan taustatietoa rytmien alkuperästä ja roolista niin musiikillisesti kuin kulttuurisesti. Tutustumme yhdessä mm. sambaan, samba de rodaan, samba-reggaeseen ja sambafunkkiin sekä maracatúun, forróon ja ijexáan. Ennen kaikkea soitamme toisiamme kuunnellen ja musiikista voimautuen. Omia sambasoittimia ei tarvitse, mutta saa toki ottaa mukaan. Afro-brasilialaiset rytmit sopivat erinomaisesti bändien musiikilliseen vahvistamiseen, niin pop-, rock-, hip-hop-, rap- kuin metallimusiikin osalta. Esimerkkejä maailmankuuluista artisteista tältä osin ovat esim. Paul Simon, Michael Jackson, Snoop Dogg, Pharrell, Will.I.Am ja Sepultura.

Vapaa pääsy!
 

 

Rock Academy – klinikka ke 11.12. klo 18-20.

Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna ja Arttu Lesonen vierailevat Jyväskylä Rock Academy -klinikalla keskiviikkona 11.12.2019 soittaen ja kertoen kitaroinnin saloista! Saavu siis paikalle, koska tätä ET halua missata!